Schilders uit Hengelo

Schilderwerk van vroeger met een modern kwastje

Deze schilders uit Hengelo klaren elke klus en voor elk budget. De succesformule is de combinatie van het beste uit twee werelden. Het ambachtelijke vakmanschap van vroeger hand in hand met het gebruik van modern materiaal in het tempo van vandaag.


Schilders van schildersbedrijf Heuwenberg uit Hengelo

Je kan gebruik willen maken van de schilder op allerlei fronten. Van het opfrissen van je huis tot aan grondig onderhoudswerk voor de lange termijn. En van alleen een voordeur die je geschilderd wil hebben tot aan het volledige buitenwerk. Van het opknappen van je woonhuis of het verbeteren van de uitstraling van je bedrijfspand. Of er nou gewerkt kan worden met een klein of een groter budget, het kan hier allemaal! Voor elke klus en elk budget wordt een goede kwaliteit gegarandeerd.

Dit schildersbedrijf uit Hengelo laat vroeger en nu samenkomen. Het team biedt een variëteit aan van schilderwerken in de hele regio Twente. Kwaliteit staat bovenaan in het ruim ervaren team van schilders. De ervaring binnen het vakmanschap als schilder onder de teamleden loopt wel op tot 25 jaar. Het concept is dat je zelf uit één van de drie kwaliteitsnormen kunt kiezen die bij je persoonlijke wensen en situatie past. Goed overleg vooraf en eerlijke communicatie en prijzen is de service die we willen leveren als modern schildersbedrijf.

Naast het schilderen van houtwerk binnen en buiten wat wordt aangeboden met de kwaliteitsnormen, wordt ook ander werk van de schilder met dezelfde kwaliteit afgeleverd. Binnen kunnen muren en plafonds door de schilder worden behandeld d.m.v. sauzen of verfspuiten. Kozijnen, deuren, plinten, dakkappellen, schuttingen, schuren, plafonds, muren etc. zijn allemaal zo voorzien van een prachtige laag verf met de gegarandeerde kwaliteit.

Om een extra stapje verder te gaan, ligt er het aanbod van nog meer diensten. Bij het opknappen van woning of bedrijf komen al snel meer wensen kijken dan alleen het werk van de schilder. Die wensen kunnen combineren in één bedrijf scheelt tijd en geld. Behangen is een extra dienst om wensen voor je interieur efficiënt te kunnen combineren. En wat dacht je van het gemak van zetten van nieuw glas met het gelijk kunnen afschilderen van het houtwerk?

Graag informeren we je verder over de mogelijkheden via een offerte of een persoonlijk gesprek.

 

Heuwenberg B.V.
Vondelstraat 41
7551 BA Hengelo (O)

T.  06 30 41 21 58 (Maikel)
T.  06 22 05 38 93 (Kaan)
E.  info@heuwenberg.nl
Contact opnemen