Binnenschilder

Koud buiten? Warm schildervoordeel binnen

Het najaar is een periode waarin er meer binnen geleefd wordt. De aandacht verlegt zich van buiten in de tuin naar binnen in je huis. Mooi moment om even stil te staan bij je interieur. Hoe wil je de feestdagen vieren en je nieuwe jaar ingaan? Is je interieur nog zoals je graag wil? Het schilderwerk binnen maakt het verschil. Wij klaren elke klus voor elk budget.

Al het binnenschilderwerk in de herfst- en winterperiode
bieden wij voordelig aan d.m.v een extra korting van 10%

De herfst en winter staan op de stoep. Wij snappen als geen ander hoe belangrijk het dan is om lekker binnen te genieten van je eigen huis. Terwijl het buiten koud en guur is, wordt de belevenis binnen belangrijker. Knusheid en warmte, maar ook comfort en fijne sfeer.

Schilderwerk is een bijdrage die het juiste verschil maakt. Een opgeknapte en sfeervolle woning verhoogt het woongenot. En het zal bijdragen aan de waarde van je woning.

Wij hebben een breed aanbod van sauzen en spuiten van uw muren en/of plafonds. Hierbij kun je ook kiezen voor een vuilafstotende laag bij bepaalde delen van je huis. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de keuken. Het houtwerk binnen is na het schilderen verzekerd van een prachtige laag verf met gegarandeerde kwaliteit. Kozijnen, deuren, ramen, plinten, hout in de keuken en/ of schroten zien er weer uit als nieuw.

Naast dit speciale aanbod voor het najaar, zijn wij het hele jaar beschikbaar voor al onze diensten binnen én buiten. Wij beoefenen met ambachtelijk vakmanschap en modern materiaal ons vak met een glimlach.

 

Heuwenberg B.V.
Vondelstraat 41
7551 BA Hengelo (O)

T.  06 30 41 21 58 (Maikel)
T.  06 22 05 38 93 (Kaan)
E.  info@heuwenberg.nl
Contact opnemen