Een schildersbedrijf met oog voor kwaliteit


Schilders van schildersbedrijf Heuwenberg uit Hengelo

Maikel van den Berg en Mathijs ten Heuw hebben in 2014 Heuwenberg opgezet. Door hun bijzondere kijk op de schilderswereld hebben zij een uniek schilders- concept bedacht waarin de prijs en kwaliteit goed op elkaar zijn afgestemd. In de 15 jaar dat zij actief met het vak bezig zijn, hebben zij een goede reputatie opgebouwd met betrekking tot kwaliteit, flexibiliteit en persoonlijke service.

Het schildersteam bestaat voornamelijk uit ervaren schilders, sommige met meer dan 25 jaar ervaring, en jong getalenteerde / gemotiveerde schilders. Alle schilders beheersen de kwaliteit en het vakmanschap van vroeger met de materialen en de snelheid van nu. Dit maakt ons uniek en bent u verzekerd van uitstekend schilderwerk voor een eerlijke prijs.

Wij werken uitsluitend met professioneel materiaal wat is samengesteld door meerdere leveranciers. Daardoor kunnen wij u 3 kwaliteitsnormen bieden voor elk schilderwerk en kiest u zelf wat het beste bij u past. Omdat elk schilderwerk zijn eigen behandeling nodig heeft kan het soms lastig zijn om de juiste keuze te maken. Onze adviseurs helpen u daarmee. Zij komen geheel vrijblijvend bij u langs, inspecteren het schilderwerk en geven u daarna een gedegen advies.


Schilders van schildersbedrijf Heuwenberg uit Hengelo